Aspire Clearomizers kopen?

Dit zijn technische clearomizers die gebruik maken van nieuwe coils. Neem als voorbeeld de Nautilus en de Nautilus 2

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

14 artikel(en)
14 artikel(en)

Welk aansluiting heeft mijn Aspire clearomizer?

Niet alleen de tanks van Aspire, maar ook de overige tanks bestaan altijd uit een 510 of eGo aansluiting. De 510 aansluiting is vooral gericht op nieuwere krachtigere batterijen en wordt ook gezien als een opvolger van de eGo aansluiting. eGo aansluitingen worden nog wel gemaakt en gebruikt bij minder krachtigere batterijen. Als u twijfelt over welke aansluiting u dient te hebben dan kunt u altijd even in ons productassortiment de specificaties controleren of contact met ons opnemen.

Tips om de Aspire clearomizer te onderhouden

Zorg dat u regelmatig het aanwezige vuil en E-liquid uit de tank verwijdert en afspoelt met warm water. Het mondstukje kunt u ook afspoelen onder de warme kraan.

Aspire K3

De Aspire K3 is een afgewerkte clearomizer met een 510 schroefdraad (aansluiting). Het model heeft een tankinhoud van 2ml en een diameter van 18mm. Door deze aansluiting kan de tank op meerdere type batterijen en box mods geplaatst worden.

Aspire EVO

Net zoals de K3 heeft de Aspire EVO een 510 aansluiting en een tankinhoud van 2ml. Het bevat een Top Fill vulmethode met een hoge dampproductie door de 0.4Ohm en 0.5Ohm coils die erin passen. Dit maakt de tank geschikt voor E liquids met een hoog VG gehalte.

Aspire Nautilus 2

De Nautilus 2 is een opvolger van de originele Nautilus en Nautilus mini. De tank heeft een ronde metalen huls en een capaciteit van 2ml tankinhoud. Net zoals bovenstaande producten heeft ook dit model een 510 aansluiting dat de clearomizer geschikt maakt voor meer krachtigere batterijen.