Batterijen en opladers voor uw E-sigaret kopen?

Batterijen of opladers voor uw E-sigaret of MOD kopen is mogelijk bij Dampr.nl. Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod van batterijen en opladers voor uw elektrische sigaret of MOD. In het filter kunt u sneller navigeren. Hier kunt u namelijk selecteren op het type batterij, het vermogen van de batterij en het merk van de batterij. Dit voorkomt dat u uren aan het zoeken bent naar de beste batterij voor uw E-sigaret. Mocht u alsnog niet snel de juiste batterij of oplader voor uw E-sigaret of mod vinden, probeer dan de zoekbalk te gebruiken of stel uw vraag via de chat aan ons. Zo koopt u altijd de juiste batterij of oplader voor uw MOD of elektronische sigaret.

 • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
 • Veilig online betalen
 • Geen verkoop onder de 18 jaar

39 artikel(en)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
39 artikel(en)
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Tips voor een langere levensduur van de batterij

Een aantal tips voor het optimaal benutten van de E-sigaret batterij zijn al gegeven. Wij hebben nog een aantal voor de hand liggende tips, maar toch belangrijke instructies om te zorgen dat u lang kunt genieten van de batterij en dus de E-sigaret:

 • Zorg dat de batterij niet in aanraking komt met vloeistof zoals E-liquid
 • Laat uw E-sigaret niet in de volle zon of in een erg warme omgeving liggen
 • Zorg dat de batterij goed in de E-sigaret geplaatst wordt voor gebruik
 • Gebruik de batterij niet wanneer deze beschadigd, vervormd of verkleurd is
 • De batterij mag niet heter dan 45°C worden
 • Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden

Hoe werkt de E-sigaret batterij?

Wanneer u het knopje van de E sigaret batterij indrukt dan zal automatisch de batterij geactiveerd worden. Elke E-sigaret bevat een batterij welke ervoor zorgt dat de brander stroom krijgt. Zo zal de ''wick'' verhit worden door de batterij, waardoor de E-liquid vanuit de tank/ clearomizer geleid kan worden naar de coil. Hier wordt de E-liquid verdampt en vervolgens kunt u beginnen met dampen/het roken van uw elektrische sigaret. Hoe heter de ''wick'' wordt, hoe meer damp u kunt produceren. Hoeveel damp u kunt produceren hangt niet alleen af van de E sigaret batterij, maar ook de weerstand van de coils en het voltage van de batterij, die in de E-sigaret zit, spelen een grote rol.

Hoelang is de levensduur van een E-sigaret batterij?

De levensduur van uw E-sigaret batterij is afhankelijk van hoe intensief u dampt. Wanneer u een stevige damper bent kunt u beter kiezen voor een zwaardere batterij. De meeste batterijen kunnen ongeveer 300 keer herladen worden. Wanneer u een hijs hebt genomen van de elektrische sigaret dan moet de batterij opnieuw opwarmen voordat u weer een nieuwe hijs kunt nemen.

In het onderstaande overzicht staat beschreven hoelang een batterij ongeveer mee gaat in uren. Deze wordt aangegeven in mAh wat staat voor milliampère-uur. Deze factor gaat uit van een vast aantal graden. Hoe vaker de batterij in korte tijd achter elkaar ingedrukt wordt, hoe hoger de temperatuur wordt. Daarom kunt u niet meteen na het nemen van een hijs weer een hijs nemen. Om optimale damp en smaak te verkrijgen zal tussen de 8 en 20 seconden gewacht moeten worden, voordat de E-sigaret weer gereed is. Door de temperatuur en intensiteit is het lastig in te schatten hoeveel uur een bepaalde batterij meegaat. Wij hebben een grove schatting gemaakt:

 • 650 mAh: ongeveer 4 uur
 • 900 mAh: ongeveer 6 uur
 • 1100 mAh: ongeveer 8 uur
 • 1300 mAh: ongeveer 10 uur

Hier kunnen geen garanties aan verbonden worden, omdat dit sterk te maken heeft met de hoeveelheid van het dampen en tevens de manier van opladen. Hierbij is het van belang dat u alleen de oplader gebruikt die voor de batterij bedoeld is. Ook is het aan te raden de E-sigaret niet de gehele nacht op te laden. Wanneer de batterij vol is moet de oplader los gekoppeld worden om te voorkomen dat de batterij zijn kracht verliest. Wanneer u de batterij langer laat opladen dan nodig is kan de levensduur achteruit gaan. Ook heeft dit te maken met de weerstand van de coil die u in combinatie met de batterij gebruikt. Hoe lager de weerstand is, hoe meer Ampère gebruikt wordt. Hierdoor zal de gebruiksduur ook zakken.

Bij Dampr vindt u verschillende batterijen van topmerken met een lange levensduur. Voor elk merk hebben wij de keuze uit verschillende batterijen. Zo zijn de kleuren, maten en sterktes per batterij verschillend. Daarbij bieden wij ook mod batterijen in verschillende Ampère aan. Batterijen van Dampr zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een lange levensduur waardoor je optimaal kunt genieten van je E-sigaret en de E-liquid smaken.